Over ons

Over ons

 

Welkom bij Bakkerij Neplenbroek

Wij zijn een ambachtelijke bakkerij met aan het roer de tweeling Marchel en Ron Neplenbroek. Ooit zijn vader en moeder Neplenbroek begonnen in de wijk New England in Utrecht en inmiddels wordt er alweer een paar decennia gebakken in een modern uitgeruste bakkerij op De Lage Weide. Zo is het mogelijk dat u bij ons de traditionele groot- en kleinbrood soorten afneemt maar zijn wij ook in staat om een klant specifiek brood(je) voor u te bakken. Dit proces vindt plaats in overleg met onze klant en stopt pas op het moment dat onze klant helemaal tevreden is.

 

Wij hebben inmiddels zes eigen winkels waar het allemaal draait om beleving. U kunt in onze winkel genieten van heerlijke verse bonenkoffie en ruiken, proeven en voelen aan onze producten die wij dagelijks met de meeste zorg in de winkels voor u bakken.

Daarnaast beleveren wij winkels van derden en hebben wij ons toegespitst op het aanleveren van cateraars, bedrijfsrestaurants en sportkantines.

Heeft u interesse en zou u nog wat meer van ons en onze producten willen weten? Bezoek dan onze contactpagina via onderstaande knop!

Met vriendelijke groet,

Bakkerij Neplenbroek