BESTEL ONLINE

*** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW ***
 
Wilt u zeker weten dat u niet misgrijpt of heeft u geen zin om lang te wachten in de winkel? Bestel dan vanuit uw luie stoel via onze nieuwe bestelsite uw favoriete brood of gebak! Met een druk op de knop Bestel Online hierboven word u gelijk doorgestuurd naar de bestelsite.
 
Let op, bestelt u voor de dag zelf nog (apart of bijzonder grote aantallen) gebak? Belt u dan voor de zekerheid even de betreffende winkel of het er ligt.
Bestelt u voor een dag later (of langer) dan hoeft u uiteraard niet te bellen!
 
U betaalt via Ideal dus u hoeft zich alleen maar in de winkel te melden en de bestelling kan direct meegegeven worden.

 

Welkom bij Bakkerij Neplenbroek.

Wij zijn een ambachtelijke bakkerij met aan het roer de tweeling Marchel en Ron Neplenbroek. Ooit zijn vader en moeder Neplenbroek begonnen in de wijk New England in Utrecht en inmiddels wordt er alweer een paar decennia gebakken in een modern uitgeruste bakkerij op De Lage Weide. Zo is het mogelijk dat u bij ons de traditionele groot- en kleinbrood soorten afneemt maar zijn wij ook in staat om een klant specifiek brood(je) voor u te ontwikkelen. Dit proces vindt plaats in overleg met onze klant en stopt pas op het moment dat onze klant helemaal tevreden is.

 

Wij hebben inmiddels 6 eigen winkels waar het allemaal draait om beleving. U kunt in onze winkel genieten van heerlijke verse bonenkoffie en ruiken, proeven en voelen aan onze producten die wij dagelijks met de meeste zorg in de winkels voor u bakken.

Daarnaast beleveren wij winkels van derden en hebben wij ons toegespitst op het aanleveren van cateraars, bedrijfsrestaurants en sportkantines.

Heeft u interesse en zou u nog wat meer van ons en onze producten willen weten belt u dan gerust. Bij de centrale bakkerij zijn wij bereikbaar onder het nummer 030-2411288

Met vriendelijke groet,

Bakkerij Neplenbroek

Eén gedachte over “”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *